Citrusfirkanter
TILBEREDNING:
Forvarm ovnen til 190°C/gas trin 5.
Smør en 28cm x 18 cm rouladeplade let, og læg bagepapir i bunden.
Rør fedtstoffet og Hermesetas Drys-Let sammen til en creme. Sigt melet sammen med bagepulveret. Hæld æggene i gradvis, og tilføj lidt mel sammen med dem. Tilsæt resten af melet sammen med revet skal fra det halve af citronen, halvdelen af appelsinen og 2 spsk. af både citron- og appelsinsaften. Bland ingredienserne let og hurtigt og fordel blandingen jævnt over bunden af pladen. Bages i 20 minutter, eller indtil de er godt brankede, gyldenbrune og sprøde. Lad dem køle af.
Til garneringen: Bland osten sammen med Hermesetas Drys-Let og det fedtfattige fedtstof, så det får en blød glasuragtig konsistens. Fordel det over kagen, mærk af med en gaffel og del det i stykker. Brug en kartoffelskræller til at fjerne skrællen fra de resterende citron- og appelsinhalvdele, og skær dem i tynde strimler. Bring dem til kog i en gryde med en smule vand, hæld vandet fra, lad dem tørre og køle af. Afslut garneringen af kagerne med et par strimler citron og appelsinskind. Kagerne smager bedst, hvis de spises den dag, de blev bagt.