Spaghetti Bolognese
TILBEREDNING:
Kom olivenolien i en stor pande, hak løget og svits det i 10 minutter. Skær gulerødderne i små tern, og kom dem i panden. Rør rundt, og svits i yderligere 2 minutter. Pres hvidløgene ud i panden, tilsæt hakket oksekød, salt og peber, og steg alt, indtil kødet er brunet. Tilsæt rødvinen, og rør mens det steger videre, indtil det meste af rødvinen er fordampet.
Tilsæt hakket tomat, skær cherrytomaterne i både, og tilsæt dem sammen med tomatpuré, krydderier og Hermesetas. Rør rundt i panden, læg låg på, og lad det simre i 45 minutter. Hak den friske basilikum, kom den i panden, og lad det hele simre i yderligere 2 minutter. Kog pastaen/spaghettien efter anvisningen på pakken. Anret spaghettien med kødsaucen ovenpå, og top med revet parmesan og lidt frisk basilikum.