Opskrift

Spaghetti Bolognese

TILBEREDNING:

Kom olivenolien i en stor pande, hak løget og svits det i 10 minutter. Skær gulerødderne i små tern, og kom dem i panden. Rør rundt, og svits i yderligere 2 minutter. Pres hvidløgene ud i panden, tilsæt hakket oksekød, salt og peber, og steg alt, indtil kødet er brunet. Tilsæt rødvinen, og rør mens det steger videre, indtil det meste af rødvinen er fordampet.

Tilsæt hakket tomat, skær cherrytomaterne i både, og tilsæt dem sammen med tomatpuré, krydderier og Hermesetas. Rør rundt i panden, læg låg på, og lad det simre i 45 minutter. Hak den friske basilikum, kom den i panden, og lad det hele simre i yderligere 2 minutter. Kog pastaen/spaghettien efter anvisningen på pakken. Anret spaghettien med kødsaucen ovenpå, og top med revet parmesan og lidt frisk basilikum.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
100 minutter
Kalorier pr. portion:
427
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Olivenolie
2 tsk
Løg
1
Gulerødder
2
Fed hvidløg
4
Hakket oksekød
500 g
Salt og peber
lille
Rødvin
2 dl
Hakket tomat (1 dåse)
400 g
Cherrytomater
400 g
Tomatpuré (1 lille dåse)
140 g
Tørret oregano
2 tsk
Tørret timian
1 tsk
Chiliflager
Et nip
Laurbærblad
1
Hermesetas Liquid
10 dråber
Frisk basilikum
2 spsk
Frisk pasta/spaghetti
500 g
Parmesan
på vilje
Frisk basilikum
på vilje
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
7186
1797
kcal
1711
427
Protein g
140
35
Kulhydrater g
142
35.5
Fedt g
54
13.5