Opskrifter

Hjerteformet chokolade med pink fyld

Sand kærlighed... En hjerteformet chokolade med pink fyld, tilberedt af fin chokolade fra Schweiz og friske hindbær. Hvem kan modstå denne nemme opskrift?

Forberedelse:

  1. Hak den mørke chokolade i grove stykker, hæld stykkerne i en skål og smelt dem over et vandbad. Stil skålen til side og vent på, at chokoladen igen bliver tyktflydende.
  2. Smør chokoladeformen med den smeltede chokolade (det gøres bedst med en pensel). Sæt i køleskabet igen i 15 minutter. Gentag processen 2-3 gange, indtil chokoladens konsistens passer.
  3. Hak den hvide chokolade i grove stykker, hæld i en skål og smelt over vandbadet. Mos samtidig hindbærrene og stryg dem igennem en si – til opskriften skal der bruges 20 g gennemstrøgne hindbær. Tilsæt hindbærsnapsen og Hermesetas Drys-Let til de gennemstrøgne hindbær og rør rundt. Så snart den hvide chokolade er smeltet, røres den forberedte hindbærmasse under. Lad massen køle lidt af.
  4. Fyld den afkølede masse i de forberedte chokolade-hulrum, smør den resterende mørke chokolade på og luk hulrummene med den. Lad det køle fuldstændigt af i køleskabet.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
55
Produkter:
Portioner:
15
Ingredienser
Mørk chokolade (min. 70 % kakao)
100 g
Hvid chokolade
50 g
Hindbær
40 g
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Hindbærsnaps
5 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3498
233
kcal
833
55
Protein g
9
0.5
Kulhydrater g
84
5.5
Fedt g
49.5
3.5