Hjerteformet chokolade med pink fyld
Sand kærlighed... En hjerteformet chokolade med pink fyld, tilberedt af fin chokolade fra Schweiz og friske hindbær. Hvem kan modstå denne nemme opskrift?
Forberedelse:
- Hak den mørke chokolade i grove stykker, hæld stykkerne i en skål og smelt dem over et vandbad. Stil skålen til side og vent på, at chokoladen igen bliver tyktflydende.
- Smør chokoladeformen med den smeltede chokolade (det gøres bedst med en pensel). Sæt i køleskabet igen i 15 minutter. Gentag processen 2-3 gange, indtil chokoladens konsistens passer.
- Hak den hvide chokolade i grove stykker, hæld i en skål og smelt over vandbadet. Mos samtidig hindbærrene og stryg dem igennem en si – til opskriften skal der bruges 20 g gennemstrøgne hindbær. Tilsæt hindbærsnapsen og Hermesetas Drys-Let til de gennemstrøgne hindbær og rør rundt. Så snart den hvide chokolade er smeltet, røres den forberedte hindbærmasse under. Lad massen køle lidt af.
- Fyld den afkølede masse i de forberedte chokolade-hulrum, smør den resterende mørke chokolade på og luk hulrummene med den. Lad det køle fuldstændigt af i køleskabet.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Mørk chokolade (min. 70 % kakao)
100 g
Hvid chokolade
50 g
Hindbær
40 g
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Hindbærsnaps
5 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3498
233
kcal
833
55
Protein g
9
0.5
Kulhydrater g
84
5.5
Fedt g
49.5
3.5