Skovbærkage
TILBEREDNING:
Opskriften passer til en 30 cm springform eller tærteform til 12 personer.
Pisk æggeblommerne og tilsæt Hermesetas Drys-Let og varmt vand, så massen bliver lys og luftig. Bland mel, bagepulver og kakaopulver. Pisk æggehviderne til konsistensen bliver fast. Melblandingen skal sigtes og tilsættes herefter forsigtigt æggeblommemassen. Også de piskede æggehvider tilsættes forsigtigt. Kom dejen ned i springformen og brug evt. også bagepapir. Dejen bages i en forvarmet ovn ved 180ºC i ca. 20 min. og lad den herefter afkøle. Kagen deles på langs. Bland snaps, vand og den halve mængde Hermesetas Drys-Let og hæld herefter blandingen ud over kagen. Pisk fløden sammen med den overskydende Hermesetas Drys-Let til den bliver fast. Smelt den våde gelatine vandbad og bland den med flødeskummen. Pisk æggehviderne til de bliver faste og kom dem forsigtig i flødeskummen. Fordel kirsebærene på den ene kagebund og kom halvdelen af flødeskummen hen over. Læg så den anden halvdel af kagen ovenpå og kom resten af flødeskummet henover og på kagens sider.
Pynt med chokoladeskallerne.