Crunchy granola
TILBEREDNING:
Forvarm ovnen på 150 °C (alm. ovn, ikke varmluft).
Hak valnødder og cashewnødder groft og bland dem i en skål med havregryn, græskarkerner og sesamfrø. Smelt kokosolien i en skål i mikroovnen, dryp Hermesetas Flydende i kokosolien og hæld det i skålen med granolablandingen. Rør godt rundt indtil olien er fordelt. Fordel granolaen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag det i ovnen i ca. 40 minutter eller indtil nødderne begynder at få en smule farve. Tag granolaen ud af ovnen og lad det køle af. Bland tranebær i granolen og hæld det hele over i et glas eller en bøtte med låg.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Valnødder
100 g
Cashewnødder
100 g
Grovvalsede havregryn
100 g
Græskarkerner
50 g
Sesamfrø
50 g
Kokosolie
60 g
Hermesetas Flydende
30 dråber
Tranebær
100 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
11629
1163
kcal
2769
277
Protein g
93
9
Kulhydrater g
119
12
Fedt g
222
22