Småkager med syltetøj
TILBEREDNING:
Bland mel, Hermesetas Drys-Let, Vanilje-hermesetas og margarine indtil blandingen ligner små brødkrummer. Ælt herefter dejen forsigtigt – men kun til den lige hænger sammen. Dejen stilles på køl i 1 time. Rul herefter dejen ud i en tykkelse af 3-4 mm. og prik ca. 80 stykker ud. Halvdelen af disse skal fungere som låg til kagerne og skal derfor have prikket midten ud til syltetøj. Kagerne bages i en 180 grader forvarmet ovn i ca. 12 minutter – kagerne skal stadig være lyse på overfladen. Læg syltetøj på de nederste kager og læg låget på.
* Vanilje-hermesetas:
Placer en flækket vaniljestang i en lufttæt beholder og fyld den med Hermesetas Drys-Let. Klar til brug efter 1 uge. Hvis man i stedet anvender vaniljesukker, skal der bruges lige dele vaniljesukker og Hermesetas Drys-Let.