Opskrift

Majskolber med koriandersmør

TILBEREDNING:

Pil bladene af majskolberne og fjern trådene. Kog majskolberne i en stor gryde med letsaltet vand i 7-8 minutter. Skyl koriander og hak det fint. Hæld det i en lille skål og tilsæt smør, flødeost, limesaft, Hermesetas Flydende, salt og peber. Rør rundt. Server de varme majskolber med koriandersmørret ved siden af.

Tip: Du kan også smøre et tykt lag koriandersmør på de afkølede majskolber og grille dem kortvarigt ved høj varme i ovnen.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
270
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Majskolber
4
En lille håndfuld (5 g) koriander
Smør
70 g
Flødeost naturel
70 g
Limesaft
1 tsk (5 g)
Hermesetas Flydende
5 dråber
Salt og peber
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
4544
1136
kcal
1082
270
Protein g
18.5
4.5
Kulhydrater g
64
16
Fedt g
85
21