Opskrift

Påskekager

TILBEREDNING:

Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5.

Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen, indtil det er let og luftigt. Bland næsten hele ægget i, gem lidt til glasur, sammen med citronskallen. Tilsæt mel, salt og natron. Tilsæt til sidst korender og de kandiserede frugtskaller og bland til en blød, men ikke klæbrig dej. Hæld dejen ud på en let melet overflade og rul den tyndt ud. Skær ud i runde stykker på 7,5 cm med en rillet udstikker, saml de afklippede stykker og rul dejen igen som tidligere. Skær flere småkager ud. Pensel med pisket æg og bag småkagerne i 8-10 minutter, indtil de er gyldenbrune. Lad dem køle af inden serveringen.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
86
Produkter:
Portioner:
14
Ingredienser
Fedtfattig margarine
100 g
Hermesetas Drys-Let
15 g
Pisket æg
1
Almindeligt mel
175 g
Salt
Et drys
Natron
1/2 tsk
Revet skal fra en citron
1
Korender
50 g
Kandiserede frugtskaller
25 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5082
363
kcal
1204
86
Protein g
28
2
Kulhydrater g
168
12
Fedt g
42
3