Opskrifter

Passiopannacotta ja hedelmäsalaattia

Forberedelse:

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Bland fløde, mælk og Hermesetas Baking sammen på en pande. Bring i kog. Tag panden af varmen, tryk gelatinen ud og opløs den i den varme væske. Skær passionsfrugterne i halve og tilsæt frugtkødet til flødeblandingen. Fyld i små serveringsskåle og stil i køleskabet i 4 timer eller natten over.
  2. Tilbered først frugtsalaten kort før servering. Skræl appelsinen og skær den i tynde skiver. Fjern appelsinens skæl og den hvide hinde. Hold den skrællede appelsin i den ene hånd og skær appelsinfileter ud med en skarp kniv langs med skillehinderne. Skær sådan, at der bliver så lidt frugtkød som muligt siddende på skillehinden. Kom den resterende saft op i skål og tilsæt Hermesetas Baking. Skær vindruer i halve, skræl kiwien og skær i tern. Bland det hele sammen og hæld ud over din panna cotta.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
240 minutter
Kalorier pr. portion:
806
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Pannacotta
plader husblas
3 (9 g)
fløde
2 dl
mælk
2 dl
Hermesetas Baking
1 dl
passionsfrugter
2
Frugtsalat
appelsin
1
vindruer
100 g
kiwi
1
Hermesetas Baking
1 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
4836
806
kcal
1169
195
Protein g
16.8
2.8
Kulhydrater g
71
11.8
Fedt g
84.1
14.0