En godbid for hele familien: Vores lækre cremede risbudding med mandler og en varm kirsebærsauce. Risbuddingen er sukkerfri og også egnet til diabetikere.
Forberedelse:
- Kog en portion risengrød af 1 liter mælk og ca. 2 dl ris – og husk ingen salt. (Se evt. på pakken med grødris)
- Når risengrøden er kold røres den med vanillekorn, hakkede mandler, reven citronskal og Hermesetas Drys-Let.
- Fløden piskes og flødeskummet vendes i grøden.Serveres med lun kirsebærsovs.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Portion risengrød
1
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Kornene fra 1 stang vanille
Smuttede finthakkede mandler
50 g
Piskefløde
3 - 4 dl
Lidt reven citronskal
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
12392
2065
kcal
2950
491
Protein g
66.5
11
Kulhydrater g
217.5
36
Fedt g
204
34