Opskrifter

Laksesandwich med rognsauce

TILBEREDNING:

Læg laksefileten på et fad. Bland salt, peber og Hermesetas Drys-Let. Fordel blandingen på laksefileten. Drys hakket dild på fileten, og tildæk fadet med film. Sæt fileten i køleskabet i 24 timer. Fjern den hakkede dild og krydderirester fra laksefileten og skær den ud i tynde skiver. Afmål ingredienserne til rognsaucen i en skål og bland let. Fordel halvdelen af saucen på sandwicherne, læg derefter lakseskiverne på og fordel resten af saucen på laksen. Krydr sandwicherne med sort peber og hakkede krydderurter.

Tip! Rist brødskiverne og lad dem køle af, til de er lunkne, før de garneres.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
362
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Laks:
Laksefileter
500 g
Groft krystallinsk havsalt
2 tsk
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Groft knust hvid peber
1 tsk
Hakket dild
1 dl
Rognsauce:
Bægre (á 200 g) creme fraiche (17 %)
2
Helt- eller heltlingrogn
125 g
Hermesetas Drys-let
2
Hakket purløg
1 dl
Grovmalet sort peber
1-2 tsk
Til serveringen:
Skiver fuldkornsbrød
8
Grovmalet sort peber
Dild eller hakket purløg
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
12109
1513
kcal
2897
362
Protein g
168
21
Kulhydrater g
180
22
Fedt g
154
19