Low Carb Chocolate Brownies med zucchini
Sunde desserter med anderledes ingredienser er godt for både krop og sjæl: Prøv vores saftige Low Carb Chocolate Brownies med zucchini!
Forberedelse:
- Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme.
Vask zucchinien og riv den fint. Hak chokoladen i mindre stykker og stil tilside. - Pisk æg og smeltet smør sammen i en køkkenmaskine. Kom de tørre ingredienser i en skål og bland dem godt, hæld dem ned i æggeblandingen og rør godt rundt. Vend skiftevis revet zucchini og hakket chokolade i dejen.
- Kom den færdige dej i en smurt bradepande (25x25 cm), drys kakaonibs henover og bag den i ovnen i 30 minutter.
Tip: Drys lidt Hermesetas Drys-Let hen over de færdige brownies inden servering.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Zucchini (ca. 300 g)
1
Æg
2
Smør, smeltet
75 g
Mandelmel
100 g
Mandelmel
50 g
Bagekakao
40 g
Hermesetas Drys-Let
13 g
Bagepulver
2 tsk
Salt
1 drys
Chokolade (min. 70 % kakao)
50 g
Kakaonibs
1 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8343
927
kcal
1986
221
Protein g
80
9
Kulhydrater g
57.5
6.5
Fedt g
156.5
17.5