Sommertærte
TILBEREDNING:
Tænd ovnen på 175 grader. Smør en rund form, ca. 24 cm i diameter. Del æggeblommerne fra hviderne. Pisk æggeblommer og Hermesetas Drys-Let luftigt. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver. Pisk æggehviderne til hvidt skum. Vend forsigtigt melblanding, skiftevis med æggehvid-skummet, i æggeblommerne. Fordel dejen i formen og bag den på nederste rille i ovnen ca. 40 min. Lad kagen køle af i formen, inden den vendes ud.
Bland mælk, æggeblommer, Hermesetas Drys-Let og Maizena i en gryde. Kog op og pisk til cremen tykner. Afkøl i vandbad. Tilsæt vanilje sukker og kvark. Skær tærtebunden over i 2 dele. Læg den første bund på et fad og fordel bær og vanilje creme herpå. Læg den anden bund over. Pisk fløde og fordel et lag på toppen og kanterne. Garnér med frugt og bær.
Lad tærten stå køligt til den serveres.