Opskrifter

Panna Cotta

TILBEREDNING:

Hæld fløde, mælk og vaniljeessens i en pande og bring det i kog. Lad det simre svagt i 5-8 minutter ved sporadisk omrøring. Fjern panden fra varmen, tilsæt Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og rør mascarponen ud i den varme flødeblanding. Hæld marsala eller sherry i en lille skål og drys gelatinen over. Lad det sætte sig i fem minutter, og hæld det så i den varme fløde. Sørg for at gelatinen er fuldstændig opløst. Fordel flødeblandingen i to passende forme eller glas og lad det nedkøle i 3 timer eller over natten indtil de er faste (de vil holde sig 3-4 dage i køleskabet). Server toppet med frisk frugt og mynte med en anelse Hermesetas Drys-Let eller server med et bæger frugt-couli.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
367
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Fløde
1 dl
Hermesetas Drys-Let (eller)
2 tsk
Hermesetas Flydende (eller)
20 dråber
Mælk
60 ml
Få dråber vaniljeessens
Mascarpone ost
75 g
Marsala eller sherry
15 ml
Gelatine granulat
1/2 tsk
Mynte
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3072
1536
kcal
734
367
Protein g
10
5
Kulhydrater g
8
4
Fedt g
72
36