Chokolade-Crisps
TILBEREDNING:
Forvarm ovnen til 180C/gas: trin 4.
Blødgør det fedtfattige fedtstof og tilsæt Hermesetas Drys-Let. Rør det sammen til en let og luftig creme. Tilsæt ægget gradvist, og rør godt om mellem hver tilsætning. Tilsæt og indarbejd sigtemelet og kakaoen, tilføj derefter cornflakes. Blandingen er nu ret fast, så vær forsigtig med cornflaksene, så de ikke mases for meget. Læg dessertskefulde af blandingen på en smurt bageplade, og varm det i 10- 15 minutter, eller indtil det har et let brunt skær. Læg dem over på en bagerist og lad dem køle af. Smelt chokoladen i en lille skål, enten over en pande med småkogende vand eller i mikroovnen. Top småkagerne med lidt chokolade og sæt en valnødde-halvdel i chokoladen, når småkagerne er blevet kolde.
Bemærk:
Disse kiks er bedst, når de spises nybagte. Senere har de let ved at smuldre.