Opskrift

Chokolade-Crisps

TILBEREDNING:

Forvarm ovnen til 180C/gas: trin 4.

Blødgør det fedtfattige fedtstof og tilsæt Hermesetas Drys-Let. Rør det sammen til en let og luftig creme. Tilsæt ægget gradvist, og rør godt om mellem hver tilsætning. Tilsæt og indarbejd sigtemelet og kakaoen, tilføj derefter cornflakes. Blandingen er nu ret fast, så vær forsigtig med cornflaksene, så de ikke mases for meget. Læg dessertskefulde af blandingen på en smurt bageplade, og varm det i 10- 15 minutter, eller indtil det har et let brunt skær. Læg dem over på en bagerist og lad dem køle af. Smelt chokoladen i en lille skål, enten over en pande med småkogende vand eller i mikroovnen. Top småkagerne med lidt chokolade og sæt en valnødde-halvdel i chokoladen, når småkagerne er blevet kolde.

Bemærk:
Disse kiks er bedst, når de spises nybagte. Senere har de let ved at smuldre.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
109
Produkter:
Portioner:
20
Ingredienser
Fedtfattigt fedtstof
175 g
Hermesetas Drys-Let
8 spsk
Mellemstort pisket æg
1
Almindeligt mel
200 g
Kakaopulver
25 g
Cornflakes
50 g
Sukkerfri chokolade
75 g
Valnødder delt i to
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
9120
456
kcal
2180
109
Kulhydrater g
240
12
Fedt g
40
2