Mango Lassi Popsicles
Kan du bedst lide ispinde? Eller Mango Lassi? Med vores opskrift kan du lave begge ting på én gang! Nyd de lækre veganske popsicles.
Forberedelse:
- Skræl mangoen og skær den groft i mindre stykker, blend den herefter med Hermesetas Drys-Let. Kom halvdelen af mangosaucen i popsiclesformene, ca. 1-2 cm frugtlag pr. form, og stil dem i fryseren i mindst 30 minutter.
- Til brug for det lyse lag blandes kokosyoghurten sammen med Hermesetas Drys-Let og fordeles i de delvist fyldte små isforme. Herefter stilles de tilbage i fryseren i mindst 30 minutter.
- Til sidst fordeles resten af mangosaucen i de små isforme, og der stikkes en ispind ned i hver popsicleform. Kom dem i fryseren igen i mindst 2 timer mere, indtil de er helt frosne. Velbekomme.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Til yoghurtlaget
Kokosyoghurt (alternativt: græsk yoghurt)
100 g
Hermesetas Drys-Let
1 tsk
Til frugtlaget
Mango, frisk
200 g
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Derudover skal du bruge:
Isform til popsicles inkl. ispinde af træ
1
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
895
224
kcal
213
53
Protein g
2.5
0.5
Kulhydrater g
32
8
Fedt g
8
2