Opskrifter

Melonispinde med mynte

Sommerfeeling direkte fra fryseren: Cantaloupe meloner, citronsaft, citronskal og mynte forvandlet til en dejlig frisk frugtispind.

Forberedelse:

  1. Skær skallen af Cantaloupe melonen og fjern kernerne. Kom melonkødet i en blender sammen med Hermesetas Drys-Let, citronsaft, citronskal og mynte og blend i 60 sekunder ved højeste hastighed.
  2. Fordel melonmassen i 6 små popsicle forme, stik en lille pind ned i hver form og kom dem i fryseren, indtil de er helt frosne.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
10 minutter
Kalorier pr. portion:
25
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Cantaloupe melon
1/2 (ca. 400 g rent melonkød)
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Citronsaft
2 spsk
Citronskal
1 tsk
Mynte
1 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
630
105
kcal
150
25
Protein g
3
0.5
Kulhydrater g
33.5
5.5
Fedt g
0.5