Opskrift

Sommersuppe

TILBEREDNING:

Hak og skræl grøntsagerne. Læg gulerødderne og kartoflerne i en gryde og læg blomkålen, som er skåret i store stykker, oven på dem. Tilsæt vand, smuldrede grøntsagsbouillon-terninger, laurbærblade og peberkorn. Kog i cirka 20 minutter. Tilsæt kaffefløde, sødemiddel, ærter og spinat. Opvarm, indtil suppen koger. Tilsæt de grønne løg og smør. Dæk gryden med et låg, fjern gryden fra komfuret og lad den hvile i 10 minutter. Serveres med et stykke brød.

Rester fryses ned omgående.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
162
Produkter:
Drys-Let
Portioner:
4
Ingredienser
Gulerødder
2
Blomkål
1
Mellemstore kartofler
8
Vand
1 l
Grøntsagsbouillon-terninger
2
Laurbærblade
2
Hele hvide peberkorn
10 – 15
Kaffefløde (12% fedt)
2 dl
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Pose grønne ærter
200 g
Spinatblade
50 g
Grønne løg
3
Margarine eller smør
25 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5452
681
kcal
1303
162
Protein g
49
6
Kulhydrater g
155
19
Fedt g
55
7