Opskrifter

Sommersuppe

TILBEREDNING:

Hak og skræl grøntsagerne. Læg gulerødderne og kartoflerne i en gryde og læg blomkålen, som er skåret i store stykker, oven på dem. Tilsæt vand, smuldrede grøntsagsbouillon-terninger, laurbærblade og peberkorn. Kog i cirka 20 minutter. Tilsæt kaffefløde, Hermesetas Drys-Let, ærter og spinat. Opvarm, indtil suppen koger. Tilsæt de grønne løg og smør. Dæk gryden med et låg, fjern gryden fra komfuret og lad den hvile i 10 minutter. Serveres med et stykke brød. Rester fryses ned omgående.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
162
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Gulerødder
2
Blomkål
1
Mellemstore kartofler
8
Vand
1 l
Grøntsagsbouillon-terninger
2
Laurbærblade
2
Hele hvide peberkorn
10 – 15
Kaffefløde (12% fedt)
2 dl
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Pose grønne ærter
200 g
Spinatblade
50 g
Grønne løg
3
Margarine eller smør
25 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5452
681
kcal
1303
162
Protein g
49
6
Kulhydrater g
155
19
Fedt g
55
7