Opskrift

Avocado rejesalat

TILBEREDNING:

Bland ingredienserne til mayonnaisen ved stuetemperatur. Bland æggeblomme, sennep, Hermesetas Drys-Let og vineddike i en skål. Tilsæt en smule olie, mens blandingen piskes konstant. Tilsæt crème fraîche, tomatpuré, salt og peber. Bland sammen. Lad marinaden stå i et par timer eller til næste dag. Optø og skyl rejerne. Skær rødløg i skiver og læg dem i en gryde. Tilsæt vineddike og vand og lad det koge i 3 – 5 minutter ved lav varme. Afkøl og smag til med Hermesetas Drys-Let. Skær avocadoerne i skiver lige inden serveringen, og del rød skovsyrebladene. Bland sammen i en salat. Servér dressingen separat eller blend det let i, mens du slynger salaten let.

Tip! Brug rucola eller smalbladet spinat i stedet for rød skovsyre.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
419
Produkter:
Portioner:
10
Ingredienser
Dressing:
Æggeblomme
1
Sennep
2 spsk
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Vineddike
1/4 dl
Olie
2 dl
Crème fraîche (15-18 % fedt)
1 bæger (200 g)
Tomatpuré
1 dåse (70 g)
Salt, peber
Til salaten:
Rejer
1.2 kg
Rødløg
2
Vineddike
1/2 dl
Vand
1/2 dl
Hermesetas Drys-Let
1 tsk
Glas rød skovsyre (Rumex sanguineus)
3
Avocadoer
5
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
17832
1753
kcal
4190
419
Protein g
171
17
Kulhydrater g
42
4
Fedt g
365
37