Opskrifter

Bærtrifli

TILBEREDNING:

Forvarm ovnen til 190ºC (gas: trin 5) og læg 6 papirbageforme i en muffinform.

Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen. Tilsæt ægget med lidt af melet og bland. Si resten af melet og bagepulver sammen og vend det i blandingen. Fordel massen i bageformene og bag i 15 minutter, indtil kagerne er brune og godt bagt. Lad dem køle af. Hæld æggeblommer, Hermesetas Drys-Let og majsmel i en skål og pisk sammen. Opvarm mælken og bland den langsomt i æggemassen. Hæld væsken tilbage i gryden, og bring cremen i kog under konstant omrøring. Kog indtil blandingen tyknes. Dæk det med et fugtigt stykke bagepapir og lad det køle af. Tilsæt eventuelt Malibu. Ved serveringen fjernes papirbageformene fra kagerne. Kagerne deles let og arrangeres i bunden af 6 isglas. Bland frugterne sammen og fordel dem på glassene, gem et par stykker til pynt. Hæld frugtsaften over. Til sidst tilsættes et lag creme. Toppes med ristede kokosstrimler og de sidste stykker frugt. Skal spises på tilberedningsdagen.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
180
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Tilberedning af sukkerbrødskagen:
Fedtfattig, blød margarine til bagning
50 g
Hermesetas Drys-Let
6 spsk
Stort æg
1
Selvhævende mel
50 g
Bagepulver
1 tsk
Tilberedning af cremen:
Æggeblommer
3
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Majsmel
1 spsk
Skummetmælk
3 dl
Malibu-likör om så önskas
1 spsk
Ribs
50 g
Jordbær i skiver
175 g
Hindbær
100 g
Blåbær
100 g
Appelsinsaft eller blandet frugtsaft
6 spsk
Kokosstrimler, ristede
15 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
4500
750
kcal
1080
180
Kulhydrater g
114
19
Fedt g
54
9