Opskrift

Chokoladesmåkager

Chokoladesmåkager med frisk ost og hjerte – den helt rigtige opskrift til juletiden. Takket være Hermesetas Drys-Let også en lækkerbisken for diabetikere!

Forberedelse:

  1. Hæld Hermesetas Drys-Let, smør, æg, vaniljeekstrakt og mælk i en skål og rør det sammen. I en ny skål sigtes de resterende ingredienser sammen. Tilsæt de tørre ingredienser til skålen med smørblandingen lidt efter lidt mens der røres. Når alle ingredienserne er tilsat æltes dejen sammen og pakkes i køkkenfilm. Læg dejen på køl i et par timer.
  2. Forvarm ovnen på 180 °C. Tag dejen ud af køleskabet og ælt den igennem med hænderne. Rul den ud på et meldrysset bord og udstik cirkler på ca. 7 cm. Udstik en mindre cirkel/hjerte i midten af halvdelen af kagerne, så du har både en hel bund og en top med hul.
  3. Placér småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 11-12 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
  4. Rør creamcheese sammen med Hermesetas og saml småkagerne med en lille smule creamcheese mellem top og bund.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
90
Produkter:
Portioner:
25
Ingredienser
Biscuits:
Hermesetas Drys-Let
15 g
Smør, stuetemperatur
100 g
Æg
1
Vaniljeekstrakt
1 tsk
Mælk
3-4 tsk
Kakaopulver
50 g
Hvedemel
260 g
Bagepulver
1/2 tsk
Filling:
Creamcheese naturel
100 g
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
9429
377
kcal
2245
90
Protein g
56.5
2.5
Kulhydrater g
199
8
Fedt g
136
5.5