Opskrifter

Marcipan – Puck

TILBEREDNING:

Kog 2 kopper vand, tilsæt mandlerne, lad det koge i 1/2 min. Hæld vandet fra og smut skallen af mandlerne. Tør dem i køkkenrulle. Kværn mandlerne en eller helst to gange. Læg dem it i en skål og bland sammen med Hermesetas Drys-Let. Pisk æggehviden let. Tilsæt lidt efter lidt mandlerne og Hermesetas Drys-Let. Hvor meget, der skal bruges, afhænger af, hvor meget æggehvide, der er. Form marcipanen til en glat rulle, og skær det i ca. 10 stk. Bland noget af kakaoen med sødemiddel og drys det over alle marcipan-puckene. Skal opbevares køligt.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
59
Produkter:
Portioner:
10
Ingredienser
Mandler
100 g
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Æggehvide
1
Mørkt kakaopulver eller Hermesetas til garnering
1 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2461
246
kcal
593
59
Protein g
31
3
Kulhydrater g
6
1
Fedt g
50
5