Opskrifter

TILBEREDNING:

Slå ægget ud i en skål og pisk det igennem. Tilsæt smør, Hermesetas Drys-Let og vaniljepulver, og pisk det sammen. Tilsæt derefter mandelmel og natron og rør det igennem.

Hæld langsomt mandelmælken i skålen mens der piskes. Fortsæt indtil al mandelmælken er tilsat. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Dæk skålen med køkkenfilm og stil den i køleskabet i 20 minutter. Forvam i mellemtiden ovnen på 175 °C. Beklæd en bageplade med bagepapir og tril 12 små kugler af cookiedejen. Placer kuglerne på bagepladen med lidt mellemrum og tryk dem let flade. Bag dine cookies i ovnen i 15-20 minutter indtil de bliver let gyldne.

Lad de færdigbagte cookies køle af på en bagerist inden servering.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
161
Produkter:
Portioner:
12
Ingredienser
Æg
1
Smør, stuetemperatur
50 g
Hermesetas Drys-Let
5 g
Vaniljepulver
1/2 tsk
Mandelmel
200 g
Natron
1/2 tsk
Usødet mandelmælk
0.6 dl
Mørk chokolade, 70 %
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8088
674
kcal
1932
161
Protein g
48
4
Kulhydrater g
48
4
Fedt g
168
14