Opskrifter

Last Minute-gave fra køkkenet: Mandelsplitter

Chokolade er altid godt. Med honningkagekrydderi og ristede mandler kan du lave de lækreste mandelsplitter. En lækker hjemmelavet gave fra køkkenet!

Forberedelse:

  1. Rist mandelsplitterne på en tør pande ved middel varme.
  2. Smelt chokoladen over vandbad og rør Hermesetas Flydende i. Tilsæt lidt honningkagekrydderi og tilføj lidt sukker om nødvendigt.
  3. Vend de ristede mandler i den smeltede chokolade og sæt små toppe på en bageplade ved hjælp af to teskeer og lad dem størkne.

    Tip: Hæld de små lækkerier i et lille forrådsglas og du har den perfekte værtindegave!
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
59
Produkter:
Portioner:
18
Ingredienser
Mandelsplitter
100 g
Chokolade (min. 85 % kakao)
100 g
Hermesetas Flydende
40 dråber
Honningkagekrydderi (kan udelades)
0,5 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
4494
249
kcal
1070
59
Protein g
30
1.5
Kulhydrater g
60
3.5
Fedt g
79.5
4.5