Last Minute-gave fra køkkenet: Mandelsplitter
Chokolade er altid godt. Med honningkagekrydderi og ristede mandler kan du lave de lækreste mandelsplitter. En lækker hjemmelavet gave fra køkkenet!
Forberedelse:
- Rist mandelsplitterne på en tør pande ved middel varme.
- Smelt chokoladen over vandbad og rør Hermesetas Flydende i. Tilsæt lidt honningkagekrydderi og tilføj lidt sukker om nødvendigt.
- Vend de ristede mandler i den smeltede chokolade og sæt små toppe på en bageplade ved hjælp af to teskeer og lad dem størkne.
Tip: Hæld de små lækkerier i et lille forrådsglas og du har den perfekte værtindegave!
Generelle oplysninger
Ingredienser
Mandelsplitter
100 g
Chokolade (min. 85 % kakao)
100 g
Hermesetas Flydende
40 dråber
Honningkagekrydderi (kan udelades)
0,5 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
4494
249
kcal
1070
59
Protein g
30
1.5
Kulhydrater g
60
3.5
Fedt g
79.5
4.5