Opskrifter

Kødboller i tomatsauce

TILBEREDNING:

Fyld ingredienserne til farsblandingen i en skål. Bland ingredienserne og lad blandingen stå i 30 minutter. Hæld sauce-ingredienserne i en gryde og lad dem simre ved svag varme i 5-10 minutter. Hæld saucen i et ildfast fad, rul kødbollerne og læg dem ned i saucen. Læg revne timianblade ovenpå. Bages ved 200 grader i ca. 25 minutter. Frys eventuelle rester, så snart de er kølet af.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
50 minutter
Kalorier pr. portion:
221
Produkter:
Portioner:
10
Ingredienser
Farsblanding:
Hakket oksekød (7 % fedt)
1 kg
Poser af tørret løgsuppemiks
2 (à 56 g)
Fedtfri yoghurt naturel
200 g
Æg
2
Oliven i skiver
2 dl
Sauce:
Dåse (400 g) knuste tomater
400 g
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Bouillonterning
1
Sort peber, basilikum
Hvidvin
2 dl
Krukke med timian
1
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
9286
928
kcal
2219
221
Protein g
219
22
Kulhydrater g
68
7
Fedt g
101
10