Opskrift

Bål med fyra frukter

TILBEREDNING:

Vask jordbærene og del dem midt over Skræl kiwierne og skær dem i skiver Skær melonerne midt over, fjern kernerne og skær melondelene i skiver. Skær skallen af og skær op i små terninger. Skær fersknerne midt over, fjern stenene og skær ferskendelene i skiver. Skræl lichtierne, halver dem og fjern kernerne. Hæld alle frugterne i en bowleskål. Tilføj citronsaft. Hæld vinen over. Sød til med Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende.

Alkoholfri variant:
Brug appelsinsaft blandet halvt med mineralvand i stedet for vinen.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
232
Produkter:
Portioner:
7
Ingredienser
Små modne jordbær
250 g
Kiwier
2
Lille melon
1
Ferskner
2
Friske litchi
10
Saft fra en citron
1/2
Flasker tør hvidvin à 7 dl, godt afkølet
2
Hermesetas Drys-Let (eller)
8 spsk
Hermesetas Flydende
2 1/2 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6.809
972
kcal
1.629
232
Protein g
14
2
Kulhydrater g
144
20
Fedt g
3
1