Opskrift

Kirsebær med luftig chokoladesauce

TILBEREDNING:

Bland kirsebær, Hermesetas Drys-Let, vin og vaniljesukker i en skål. Stil skålen i køleskabet i to timer. Bland Hermesetas Drys-Let, kakaopulver og vin til saucen. Pisk fløden til blødt skum og bland det sammen med kakaopulveret. Fordel kirsebærrene med saften i små dessertskåle. Hæld saucen over kirsebærrene lige før serveringen, eller server den separat.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
169
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Kirsebær:
Friske kirsebær uden sten
400 g
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Sød vin, f.eks. Marsala
1 dl
Vaniljesukker
1 tsk
Sauce:
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Kakaopulver
1 spsk
Vin
1 spsk
Fløde
1 dl
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2825
706
kcal
676
169
Protein g
8
2
Kulhydrater g
70
17
Fedt g
21
5