Opskrifter

Krydrede tofu-grillspyd med peberfrugt og zucchini

Krydret afveksling til din veganske sommerfest: Marinerede grillspy med røget tofu, peberfrugt og zucchini. Let og lækkert!

Forberedelse:

  1. Rør ingredienserne til marinaden grundigt sammen i en lille skål med en ske. Saltet skal være helt opløst.
  2. Skær grøntsagerne til spydene og den røgede tofu i nogenlunde lige store stykker og stik dem herfter på bambusspydene et stykke ad gangen. De færdige spyd pensles med den færdiglavede marinade og skal helst trække i mindst. 30 minutter, før de lægges på grillen.
  3. De færdiglavede spyd grilles på alle sider ved mellem varme og serveres varme. Serveres f.eks. med frisk salat og brød.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
25 minutter
Kalorier pr. portion:
393
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Til spydene
Røget tofu
150 g
Zucchini
1 stk.
Rød peberfrugt
1 stk.
Forårsløg
2 stk.
Til marinaden
Rapsolie
50 ml
Sojasauce
1 spsk
Hermesetas Flydende
10 dråber
Paprikapulver
1 tsk
Chili
1/2 tsk
Oregano
1/2 tsk
Salt
1/2 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3301
1650
kcal
786
393
Protein g
28.5
14.5
Kulhydrater g
22.5
11.5
Fedt g
64.5
32.5