Opskrifter

Jordbærmousse

TILBEREDNING:

Gem 1 stort jordbær til pynt, purér resten og rør det sammen med Hermesetas Drys-Let og revet appelsinskal. Drys husblassen over appelsinjuicen i en lille skål og opløs resterne enten i en mikroovn eller i en gryde med varmt vand, så væsken bliver klar. Rør husblassen sammen med jordbærpureen, og lad det stå, lige til det er ved at stivne. Pisk fløden og æggehviderne separat. Hæld begge dele forsigtigt ned jordbærpureen, og hæld så moussen over i en skål. Dæk til og lad det stå til næste dag, så det når at stivne. Serveres pyntet med det resterende jordbær og med jordbærblade, hvis de kan skaffes.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
92
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Friske jordbær
450 g
Hermesetas Drys-Let
4 spsk
Pulveriseret husblas
15 g
Revet skal af 1 appelsin og 4 spsk. appelsinsaft
Fedtfattig piskefløde
150 ml
Æggehvider
2
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3080
385
kcal
736
92
Kulhydrater g
32
4
Fedt g
56
7