Alle ved, at der hører gulerødder og hasselnødder til en gulerodskage. Løft gulerodskagen til et nyt niveau med citron, kanel, nellike og en knivspids salt.
Forberedelse:
- Skræl gulerødderne og riv dem på rivejernet. Rør æg, Hermesetas, citronskaller og -saft til en lys skummende creme.
- Bland melet med bagepulveret, hasselnødderne og krydderier. Kom det i æggecremen sammen med gulerødderne, bland sammen.
- Læg bagepapir i formen og fyld massen i. Lad det bage ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Gulerødder
500 g
Hermesetas Drys-Let
2 1/2 dl
Æg
4
Malet hasselnød
80 g
Citron, saft og revet skal
1
Fuldkornshvedemel
150 g
Bagepulver
16 g
Stødt kanel
1/2 spsk
Stødt nellike
1Knivspids
Salt
1 Knivspids
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6690
557
kcal
1593
133
Protein g
61
5
Kulhydrater g
166.5
14
Fedt g
74.5
6