Limetærte
TILBEREDNING:
Læg mel, Hermesetas Drys-Let og smør i en skål.
Gnid mel og fedt hurtigt mellem fingrene, så det bliver til flager. Tilsæt hytteost og bland det hurtigt til en dej. Lad den stå i 30 minutter. Smør en tærteform (26-28 cm i diameter) Rul dejen tyndt ud og placer den på tærteformen. Prik bunden med en gaffel. Forvarm ovnen til 200ºC og bag mørdejen i 20 minutter. Lad den køle af. Bland mælk, Hermesetas Drys-Let, majsstivelse og æggeblommer i en gryde. Bring blandingen i kog ved moderat varme og under konstant omrøring. Fjern gryden fra varmen. Tilsæt limesaft og revet limeskal og rør godt om. Pisk æggehviderne, indtil de stivner og tilsæt dem forsigtigt til blandingen. Hæld cremen ned i mørdejslåget og fordel det jævnt med en paletkniv. Køl ned i en time.