Opskrifter

Frisk rødkålssalat med granatæblekerner & valnød

Ufattelig nem og utrolig lækker - denne friske rødkålssalat med granatæble- og valnøddekerner er perfekt til din sunde frokost.

Forberedelse:

  1. Skær rødkålen i fine strimler med en skarp kniv. Tag granatæblekernerne ud af granatæblerne. Hak persillen og kom den i en skål sammen med rødkålen og granatæblekernerne.
  2. Bland alle ingredienserne sammen til dressingen, hæld den over den tilberedte salat og bland rundt. Lige før servering hakkes 2 spsk valnøddekerner, som drysses over salaten.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
232
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Til salaten
Rødkål
1/4
Granatæblekerner
3 spsk
Persille, glatbladet
1 spsk
Valnøddekerner
2 spsk
Til dressingen
Æbleeddike
2 spsk
Valnøddeolie
2 spsk
Hermesetas Flydende
10 dråber
Salt
1/2 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1953
976
kcal
465
232
Protein g
7
3.5
Kulhydrater g
14.5
7.5
Fedt g
42
21