Opskrifter

Dobbelt chokolade muffins

TILBEREDNING:

Varm ovnen op til 175 grader. Stil muffin formene på en plade. Hæld alle tørre ingredienser i en skål. Bland olie, æg og mælk i og rør det hurtigt samme. Fordel dejen i formene og bag dem i ovnen (store ca. 12 min. / små ca. 10 min). Muffinene smager bedst afkølet og nybagte.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
50 minutter
Kalorier pr. portion:
125
Produkter:
Portioner:
12
Ingredienser
Hvedemel
2 1/2 dl (eller 150 g)
Bagepulver
1 tsk
Kakaopulver
3 spsk (eller 24 g)
Hermesetas Drys-Let
6 spsk
Olie
1/2 dl (eller 55 g)
Æg
1
Letmælk
1 1/2 dl
Mørk chokolade 65-70%, hakket
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6292
524
kcal
1502
125
Protein g
40
3
Kulhydrater g
138
12
Fedt g
83
7