Opskrift

Chokladkakor

TILLAGNING:

Til en bageplade (34cm x 34cm, 3,5cm høj), smurt med smør. Du får ca. 20 stykker

Æg og Hermesetas Drys-Let omrøres til skum. Vaniljesukker og kakaopulver iblandes. Tilsæt mælk. Mel med bagepulver tilsættes. Smeltet smør tilføjes og alt omrøres til en glat dej. Bagepladen smøres grundigt og dejen fordeles i et tyndt lag på pladen. Bages i ca. 15 minutter ved 200 grader i ovnens nedre sektion. Glasurens ingredienser røres sammen og stryges på den håndvarme biskuitmasse. Til sidst fordeles kokosflagerne i et jævnt lag på overfladen.

Afkøles og skæres i terninger.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
221
Produkter:
Portioner:
20
Ingredienser
Dej:
Hermesetas Drys-Let
25 g
Æg
3
Vaniljesukker
1
Kakaopulver
2 spsk
Mælk
3 dl
Mel
300 g
Bagepulver
2 tsk
Smør, smeltet – en smule afkølet
200 g
Glasur:
Flormelis
150 g
Kakaopulver
2 spsk
Vaniljesukker
2 tsk
Smør, smeltet – en smule afkølet
50 g
Stærk espresso
3 spsk
Til at drysse over:
Kokosflager
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
18460
923
kcal
4420
221
Protein g
82
4
Kulhydrater g
402
20
Fedt g
278
14