Opskrift

Italiensk løg antipasti

Italienske forretter er ensbetydende med livsglæde - del denne med andre: Vores løg antipasti den perfekte værtindegave til den næste fest!

Forberedelse:

  1. Skræl løgene og skær dem i strimler. Varm olivenolien op i en gryde og steg løgene, indtil de er glasklare (ca. 15 minutter).
  2. Kog af med eddike og tilsæt Hermesetas Drys-Let og salt. Lad det småkoge i yderligere 5 minutter og tilsæt grøntsagsbouillonen.
  3. Lad det småkoge ved svag varme indtil løgene er blevet bløde (ca. 10 minutter). Tag gryden af komfuret og server den lækre antipasti med det samme eller fyld den på glas. Opbevares i køleskab efter afkøling.

    Tip: I en smuk indpakning kan denne løg antipasti også fint bruges som en lille gave fra køkkenet - f.eks. til det næste grillparty!
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
30
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Løg
400 g
Olivenolie
1 spsk
Eddike
2 spsk
Grøntsagsbouillon
150 ml
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Salt
1 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1016
127
kcal
242
30
Protein g
5.5
0.5
Kulhydrater g
28.5
3
Fedt g
11.5
1.5