Opskrifter

Fyldte champignons på grillen

Perfekt til grill: Champignons med fyld af gedeflødeost & timian. ➤ Forbered dem aftenen før + tag dem med til havefesten.

Forberedelse:

  1. Børst champignonerne rene, skær stilken af og stil dem tilside.
  2. Skræl løgene og skær dem i strimler. Steg løgene i lidt olivenolie ved høj varme.
  3. Opløs Hermesetas Drys-Let og salt i vandet og hæld det på panden sammen med den plukkede timian. Løgene sauteres, indtil vandet næsten er fordampet helt. Herefter tilsættes gedeflødesosten, og fyldet smages til med salt og peber.
  4. Lad fyldet køle lidt af og kom det herefter op i de klargjorte champignons. De fyldte champignons steges på grillen (eller på en grillpande) i cirka 10 minutter.

    Tip: De fyldte champignons kan fint tilberedes aftenen før og tages med til grillfesten, hvor de blot skal grilles.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
237
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Brune champignons (store)
8 stk.
Gedeflødeost
150 g
Timian
1 spsk
Olivenolie
2 tsk
Vand
50 ml
Hermesetas Drys-Let
1 tsk
Salt
1/2 tsk
Sort peber
1 drys
Løg
1 stk.
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1995
997
kcal
475
237
Protein g
22.5
11.5
Kulhydrater g
10
5
Fedt g
38.5
19.5