Fyldte champignons på grillen
Perfekt til grill: Champignons med fyld af gedeflødeost & timian. ➤ Forbered dem aftenen før + tag dem med til havefesten.
Forberedelse:
- Børst champignonerne rene, skær stilken af og stil dem tilside.
- Skræl løgene og skær dem i strimler. Steg løgene i lidt olivenolie ved høj varme.
- Opløs Hermesetas Drys-Let og salt i vandet og hæld det på panden sammen med den plukkede timian. Løgene sauteres, indtil vandet næsten er fordampet helt. Herefter tilsættes gedeflødesosten, og fyldet smages til med salt og peber.
- Lad fyldet køle lidt af og kom det herefter op i de klargjorte champignons. De fyldte champignons steges på grillen (eller på en grillpande) i cirka 10 minutter.
Tip: De fyldte champignons kan fint tilberedes aftenen før og tages med til grillfesten, hvor de blot skal grilles.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Brune champignons (store)
8 stk.
Gedeflødeost
150 g
Timian
1 spsk
Olivenolie
2 tsk
Vand
50 ml
Hermesetas Drys-Let
1 tsk
Salt
1/2 tsk
Sort peber
1 drys
Løg
1 stk.
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1995
997
kcal
475
237
Protein g
22.5
11.5
Kulhydrater g
10
5
Fedt g
38.5
19.5