Opskrift

Bagte æbler med pecancrunch

Ovnbagte æbler med en skorpe af pecannødder: Krydderiblandingen af kanel, ingefær, kardemomme og muskat sørger for en sand smagseksplosion.

Forberedelse:

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Skyl æblerne, skær toppen af og fjern kernehuset med en skarp lille grøntsagskniv.
  2. Hak pecannødderne og hæld dem i en skål. Tilsæt de resterende ingredienser og bland det godt sammen. Fyld pecannøddeblandingen i æblerne og tryk det godt ned i.
  3. Stil æblerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 40 minutter.
  4. Lad æblerne køle en lille smule af, og server dem lune med letpisket flødeskum.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
357
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Æbler
4
Grovvalset havregryn
40 g
Salt
1 nip
Stødt kanel
1 tsk
Stødt ingefær
1/4 tsk
Stødt kardemomme
1/8 tsk
Stødt muskatnød
1/8 tsk
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Pecannødder
30 g
Kokosolie
15 g
Topping:
Piskefløde
2 dl
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6006
1501
kcal
1430
357
Protein g
16
4
Kulhydrater g
95
24
Fedt g
111
28