Opskrifter

Bananmousse

TILBEREDNING:

Skræl bananerne og hak dem groft, tilføj citronsaft. Pres frugterne med en gaffel, de må ikke blive flydende. Ibland kvark og Hermesetas Drys-Let Pisk æggehviderne, til de stivner og hæld dem i. Blødgøring af husblassen: Kog noget vand i en gryde. Fyld de let opløste husblas i en suppeske og stil den i et vandbad med varmt vand. Rør om, indtil husblassen er opløst. Bland husblassen med banancremen. Lad det stivne i køleskabet. Skær frugterne over på midten, fjern kerne og gelé med en ske og hæld det gennem en sigte til saucen. Tilsæt en tsk. af kernen til saucen. Tilsæt Hermesetas Drys-Let og Maizena og kog det op under omrøring. Lad det køle af. Tag portioner fra moussen med to spiseskeer og arranger dem på en tallerken omgivet med saucen.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
96
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Mousse:
Bananer
3
Saft fra en citron
1/2
Mager kvark
250 g
Hermesetas Drys-Let
5 spsk
Æggehvider
2
Blade husblas, lagt i blød i koldt vand
3
Sauce:
Passionsfrugter
4
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Maizena
1/2 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3206
401
kcal
766
96
Kulhydrater g
103
13
Fedt g
0
0