Opskrift

Cheese Cake

TILBEREDNING:

Smuldr kiksene i en foodprocessor. Tilsæt smeltet smør, og forøg hastigheden, indtil blandingen er lind. Fordel dejen i en springform med en diameter på 25 cm, og tryk den ned mod bunden med en ske. Dræn ananas for væde. Fordel ananastern oven på smuldreblandingen, og stil springformen i køleskabet. Opblød hudblads i vand i 5 minutter. Bland mælk, Maizena og æg i en kasserolle. Omrør konstant, indtil væsken jævner. Den må ikke koge – eller klumper æggeblommen. Dræn husblaspladerne, og lad dem smelte sammen med cremen. Omrør grundigt. Lad cremen køle ned. Bland Cream Cheese, Kesella, citronsaft, vaniljesukker og Hermesetas Drys-Let til en lind masse i en skål. Vend ostecremen i. Pisk mælken til skum, og vend skummet i blandingen. Hæld massen i formen, og stil den i køleskabet i 2-3 timer. Løsn evt. springformen, og pynt med friske bær.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
80 minutter
Kalorier pr. portion:
153
Produkter:
Portioner:
14
Ingredienser
Digestive-kiks
150 g eller 10
Margarine
30 g
Dåse ananas i tern 227 g
1
Fyld:
Blade gelatine
6
Mini- eller letmælk
4 dl
Maizena
4 spsk
Æg
1
Philadelphia Light Cream Cheese
150 g
Kesella Gourmet
2 dl
Juice
3 spsk
Vaniljesukker
2 tsk
Hermesetas Drys-Let
3 spsk
Kold minimælk
1 dl
Til pynt:
Friske eller konserverede
Ananastern
Frosne eller friske bær
Citronmelisse eller mynte
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8930
638
kcal
2140
153
Kulhydrater g
220
16
Fedt g
102
7