Opskrifter

Carpaccio af glaskål og æbler

Carpaccio i en vegansk og sprød udgave - med glaskål og æbler. Du kan også bruge valnødder, pinjekerne eller karse som topping. Super lækkert!

Forberedelse:

  1. Valnødderne hakkes og ristes sammen med pinjekernerne på en tør pande og stilles til side. Bland ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål og stil den til side
  2. Skræl glaskålen og skær den i helt tynde skiver på et mandolinjern. Vask æblet, fjern stilken og skær det i tynde skiver med samme indstilling på mandolinjernet.
  3. De fintskårne skiver af glaskål og æble anrettes skiftevis i en rundkreds på to tallerkner. Dryp dressing over med let hånd og pynt med ristede nødder og lidt karse.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
25 minutter
Kalorier pr. portion:
331
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Til carpaccioen
Glaskål, mellemstørrelse
1 stk.
Æble, sprødt (f.eks. Elstar)
1 stk.
Valnødder
20 g
Pinjekerner
20 g
Karse
1 spsk
Til dressingen
Olivenolie
2 spsk
Valnøddeolie
1 spsk
Æbleeddike
1 spsk
Sennep
1/2 tsk
Hermesetas Flydende
5 dråber
Salt & peber
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2780
1390
kcal
662
331
Protein g
13
6.5
Kulhydrater g
24.5
12.5
Fedt g
54
27