Julesalat-snitter med karry-kyllingsalat
Vores julesalat-snitter med kyllingebryst og karrysauce anrettes med druer og karse. Både som apéro og som snack: En sand nydelse!
Forberedelse:
- Skær kyllingebrystet i små stykker og steg med 1 spsk olivenolie, krydr med salt og peber. Vask druerne og skær dem i halve. Stil begge dele til side.
- Til karrysaucen: Blend den sure halvfløde med Hermesetas Flydende, citronsaft, karrypulver, hvidløg, salt og peber til en glat sauce med stavblenderen. Tilsæt karrysaucen til kyllingternene og bland godt.
- Rens julesalaten, skær et stykke af forneden og del i snitter. Skær julesalaten i strimler, tilsæt den til kyllingebrystet sammen med druerne og bland det hele godt.
Servér kyllingsalaten fordelt ovenpå julesalat-snitterne og pynt med de øvrige druer og karsen.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Kyllingebryst
250 g
Olivenolie
1 spsk
Røde druer
150 g
Sur halvfløde
100 g
Hermesetas Flydende
5 dråber
Citronsaft
1 spsk
Karrypulver
2 tsk
Hvidløgsfed (lille)
1 stk.
Julesalat
2 stk.
Karse, frisk
1 spsk
Salt & peber
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2797
1398
kcal
666
333
Protein g
67.5
34
Kulhydrater g
30.5
15.5
Fedt g
30
15