Opskrift

Julesalat-snitter med karry-kyllingsalat

Vores julesalat-snitter med kyllingebryst og karrysauce anrettes med druer og karse. Både som apéro og som snack: En sand nydelse!

Forberedelse:

  1. Skær kyllingebrystet i små stykker og steg med 1 spsk olivenolie, krydr med salt og peber. Vask druerne og skær dem i halve. Stil begge dele til side.
  2. Til karrysaucen: Blend den sure halvfløde med Hermesetas Flydende, citronsaft, karrypulver, hvidløg, salt og peber til en glat sauce med stavblenderen. Tilsæt karrysaucen til kyllingternene og bland godt.
  3. Rens julesalaten, skær et stykke af forneden og del i snitter. Skær julesalaten i strimler, tilsæt den til kyllingebrystet sammen med druerne og bland det hele godt.
    Servér kyllingsalaten fordelt ovenpå julesalat-snitterne og pynt med de øvrige druer og karsen.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
25 minutter
Kalorier pr. portion:
333
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Kyllingebryst
250 g
Olivenolie
1 spsk
Røde druer
150 g
Sur halvfløde
100 g
Hermesetas Flydende
5 dråber
Citronsaft
1 spsk
Karrypulver
2 tsk
Hvidløgsfed (lille)
1 stk.
Julesalat
2 stk.
Karse, frisk
1 spsk
Salt & peber
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2797
1398
kcal
666
333
Protein g
67.5
34
Kulhydrater g
30.5
15.5
Fedt g
30
15