Opskrift

Broccoli- og blomkålssalat

TILBEREDNING:

Skyl broccoli og blomkål og skær dem i små buketter. Hæld det i en gryde med en lille smule kogende vand i bunden, læg låg på og blanchér i 2 minutter. Sigt vandet fra og lad broccoli og blomkål dampe af. Skær rødløg i små tern. Steg kalkunbacon på en pande indtil det er sprødt og skær det i små stykker. Hak mandlerne groft og rist dem på en tør pande indtil de bliver let gyldne. Hæld alle ingredienserne bortset fra mandlerne i en skål. Tilbered dressingen ved at hælde alle dressingingredienserne i en lille skål og rør rundt. Hæld dressingen over salaten og vend det hele rundt indtil dressingen er godt fordelt. Drys de ristede mandler over salaten umiddelbart inden servering.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
313
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Salat:
Broccoli
1 (340 g)
Blomkål
1 (450 g)
Lille rødløg
1
Skiver kalkunbacon
8
Feta i tern
100 g
Mandler
40 g
Dressing:
Mayonnaise
50 g
Hvidvinseddike
2 spsk
Græsk yoghurt
70 g
Hermesetas Flydende
20 dråber
Salt
1/4 tsk
Et nip peber
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5263
1316
kcal
1253
313
Protein g
61
15
Kulhydrater g
29
7
Fedt g
99
25