Opskrifter

Pandekager med tyttebær

TILBEREDNING:

Hæld alle ingredienserne til tyttebærmarmeladen i en gryde og varm det langsomt op. Lad det simre mens væsken fordamper og marmeladen langsomt tyknes. Undgå at røre for meget så bærrene forbliver intakte. Hæld hvedemel, salt og Hermesetas Drys-Let i en skål. Tilsæt mælken en smule ad gangen mens der piskes. Fortsæt indtil al mælken er tilsat. Tilsæt æg og smør og pisk igennem. Smelt en lille klat smør på panden og steg pandekagerne derpå.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
80 minutter
Kalorier pr. portion:
160
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Tyttebærmarmelade:
Frosne tyttebær
100 g
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Vand
1 spsk
Crepes:
Hvedemel
200 g
Salt
En knivspids
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Sødmælk
500 ml
Æg
3
Smør, smeltet
30 g
Smule smør til panden
En lille
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5376
672
kcal
1280
160
Protein g
48
6
Kulhydrater g
144
18
Fedt g
56
7