Search

Sæson: Forår

Kålsalat med rødbede

Kålsalat med rødbede TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl rødbederne og skær dem i kvarte. Placér dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i 2 spsk olivenolie. Drys med salt og peber. Bag rødbederne i ovnen i 40 minutter. Skyl grønkålen og skær stilkene fra. Skær grønkålen i mindre stykker og hæld […]

Læs mere

Kokoskvark med Mangokompot

Kokoskvark med Mangokompot TILBEREDNING: Skræl mangofrugten, skær kødet fra stenen og skær det i ensartede små tern. Skrab resten af kødet fra stenen og læg det i en gryde sammen med stenen. Tilsæt vand, vanillestang, Hermesetas Drys-let, stjerneanis og citronsaft. Bring gryden i kog, læg låget på og lad simre ved svag varme i ca. […]

Læs mere

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi TILBEREDNING: Kog mælk, Hermesetas, citronsaft og skræller op, tilføj semulje, rør godt om. Lad det simre i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, lad køle af, og bland så kvarken i. Fordel massen på en kold bageplade i et 1 cm tykt lag. Lad det køle af og stivne. 350 g jordbær […]

Læs mere

Smoothies / Jordbær milkshake

Smoothies / Jordbær milkshake TILBEREDNING: Smoothie Hindbær & Lakrids: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med mynte. Smoothie Mango & Banan: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse. Smoothie Vanilje & Jordbær: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse.

Læs mere

Sur/sød svinekød

Sur/sød svinekød TILBEREDNING: Kombiner ingredienserne til saucen. Steg svinekødet, tilsæt hakket citrongræs og revet limeskal og limejuice. Tilsæt saucen i panden og kog i 5 minutter. Fjern stykkerne af citrongræs, smag til og tilsæt krydderier, hvis det er nødvendigt. Pynt med hakkede urter. Serveres med nudler eller ris.

Læs mere

Grapefrugt Hindbærshake

Grapefrugt Hindbærshake TILBEREDNING: Pres hindbærrene gennem en si. Sammenbland hindbærpureen, grapefrugtsaft, Hermesetas Drys-Let og mineralvand. Tilføj isterninger. Placer pebermyntebladene på glassenes kant. Shakes serveres gerne i høje glas og drikkes med sugerør.

Læs mere

Jordbær- og Banan-is

Jordbær- og Banan-is TILBEREDNING: Skyl jordbærrene grundigt og tag toppene af. Purér herefter jordbærrene, bananen, Hermesetas, samt appelsinjuicen i en blender. Herefter blandes yoghurten i, hvorefter en ismaskine tages i brug. Blandingen fryses til jf. maskinens anvisninger.

Læs mere

Varm kyllingecitronsalat

Varm kyllingecitronsalat TILBEREDNING: Riv den gule skal af en citron og pres saften ned i en røreskål. Rens chilien for frø, skær den i strimler og bland chilistrimler, Hermesetas Drys-Let og krydderier sammen med revet citronskal og saft. Læg kyllingefileterne i skålen, rør rundt og lad marinere i 30-60 minutter ved stuetemperatur. Rør dressing-ingredienserne sammen. […]

Læs mere

Påskekager

Påskekager TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen, indtil det er let og luftigt. Bland næsten hele ægget i, gem lidt til glasur, sammen med citronskallen. Tilsæt mel, salt og natron. Tilsæt til sidst korender og de kandiserede frugtskaller og bland til en blød, men ikke klæbrig dej. Hæld […]

Læs mere

Kirsebær med luftig chokoladesauce

Kirsebær med luftig chokoladesauce TILBEREDNING: Bland kirsebær, Hermesetas Drys-Let, vin og vaniljesukker i en skål. Stil skålen i køleskabet i to timer. Bland Hermesetas Drys-Let, kakaopulver og vin til saucen. Pisk fløden til blødt skum og bland det sammen med kakaopulveret. Fordel kirsebærrene med saften i små dessertskåle. Hæld saucen over kirsebærrene lige før serveringen, […]

Læs mere