
Bærsmoothie

Kanelsnegle

Irish coffee

Chokoladefondant

Matcha Is

Granola morgentærter

Raw hindbærkage med kakao og cashew jord

Hindbærcheesecake
Hindbærcheesecake TILBEREDNING: Smelt smørret i en skål i mikroovnen. Hæld kiksene i en food processor og blend, indtil de er blevet til fine krummer. Tilsæt det smeltede smør og blend igen. Beklæd bunden af en springform (18 cm) med bagepapir og fordel kikseblandingen over bunden. Tryk blandingen godt ned så den bliver helt fast og […]

Bagte asparges med creme fraiche-dressing
Bagte asparges med creme fraiche-dressing TILBEREDNING: Tænd ovnen på 230 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Rens aspargesene og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp ovenolien over, vend aspargesene i olien og drys med sesamfrø. Hak mandlerne fint og drys dem over til sidst. Bag aspargesene i ovnen i 12 minutter. Men aspargesene […]

Rabarber gin fizz
Rabarber gin fizz TILBEREDNING: Skær rabarberne i små stykker og hæld dem i en gryde sammen med Hermsetas Drys-Let. Varm det langsom op til kogepunktet under omrøring og lad det simre indtil rabarberne falder fra hinanden. Hæld de udkogte rabarber i en skål gennem en si, og pres det indtil al væske er presset fra […]