
Tiramisu
Tiramisu TILBEREDNING: Hæld æggeblommer og Hermesetas Drys-Let i en skål og pisk det igennem indtil blandingen er lys og tyk. Tilsæt mascarponen og pisk igennem, indtil blandingen er fin og ensartet. Hæld æggehviderne i en ny skål og pisk indtil de er luftige og stive. Vend forsigtigt æggehviderne i mascarponeblandingen uden at miste volumen. Bland […]

Soyamarinerede kyllingespyd
Soyamarinerede kyllingespyd TILBEREDNING: Riv ingefæren fint på et rivejern. Hæld det i en skål og tilsæt soya, risvineddike og Hermesetas Flydende. Pres hvidløgsfedet ned i skålen og rør rundt. Skær kyllingeindefileterne over på langs og vend dem i marinaden. Sæt låg på skålen eller beklæd skålen med køkkenfilm, og stil den på køl i minimum […]

Rosinfletbrød af kvarkolie-dej
Rosinfletbrød af kvarkolie-dej TILBEREDNING: Læg rosinerne i blød i rom i mindst 4 timer eller natten over. Lad dem dryppe helt af. Tør evt. de sidste dråber af. Forvarm ovnen til 175 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade. Hæld alle ingredienser i en blandeskål og bland med køkkenmaskinen eller dejkrogen på håndmikser, indtil […]

Hirse-porridge med hindbær og græskarfrø
Hirse-porridge med hindbær og græskarfrø TILBEREDNING: Skyl hirsen i varmt vand. Fyld den i en gryde sammen med mandeldrik, vand, Hermesetas Flydende og kog det op. Lad det simre i ca. 5 minutter med låg over. Tilsæt jordnøddesmørret under omrøring. Fordel porridgen i skåle og top den med hindbær og græskarkerner. Serveres, mens den endnu […]

Birkes Citronvafler
Birkes Citronvafler TILBEREDNING: Mal havregrynene meget fint i en blender. Hæld speltmel, bagepulver, Hermesetas Drys-Let og citronskal i en skål. Pisk æg, mælk, yoghurt, citronsaft og flydende kokosolie sammen. Tilsæt de flydende ingredienser til melet og bland om til en dej. Tilsæt birkes under omrøring. Smør vaffeljernet let med lidt kokosolie, forvarm det og bag […]

Scones med blåbær og timian
Scones med blåbær og timian TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade Pisk æg, kærnemælk og citronskal sammen Sammenbland hurtigt mel, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og salt. Arbejd smørret ind i melblandingen med fingerspidserne. Tilfør blandingen af æg og kærnemælk og rør hurtigt rundt, indtil alt lige er rørt […]

Gedeostesalat
Gedeostesalat TILBEREDNING: Udmål solbær, Hermesetas Drys-Let og delt vaniljestang ned i gryden. Opvarm til kogepunktet og lad simre et stykke tid. Lad det køle af. Bland salatblandingen, overskårne cherrytomater, hakkede soltørrede tomater, olivenolie, limesaft, Hermesetas Drys-Let, salt og peber. Bland salaten grundigt. Skær de ristede brødskiver ud i terninger. Fordel salaten på tallerkenerne, drys brødtern […]

Chokoladeterninger
Chokladkakor TILLAGNING: Til en bageplade (34cm x 34cm, 3,5cm høj), smurt med smør. Du får ca. 20 stykker Æg og Hermesetas Drys-Let omrøres til skum. Vaniljesukker og kakaopulver iblandes. Tilsæt mælk. Mel med bagepulver tilsættes. Smeltet smør tilføjes og alt omrøres til en glat dej. Bagepladen smøres grundigt og dejen fordeles i et tyndt lag […]

Kylling Satay
Kylling Satay TILBEREDNING: Skær kyllingen i tern på 2,5 cm. Skræl og riv ingefær og skalotteløg i en skål. Tilsæt knust hvidløg, sojasauce, citronsaft, koriander, Hermesetas Drys-Let og chilipulver. Tilsæt kyllingestykkerne og smør dem godt ind i marinaden. Dæk til og lad det stå på et køligt sted i op til 24 timer. Tilbered jordnøddesaucen […]

Panna Cotta
Panna Cotta TILBEREDNING: Hæld fløde, mælk og vaniljeessens i en pande og bring det i kog. Lad det simre svagt i 5-8 minutter ved sporadisk omrøring. Fjern panden fra varmen, tilsæt Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og rør mascarponen ud i den varme flødeblanding. Hæld marsala eller sherry i en lille skål og drys gelatinen […]
- « Forrige side
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 14
- Næste side »