Search

Birkes Citronvafler

20 minutter
Bagning
Desserter
Morgenmad

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

1154
kj
275
kcal
9
protein g
19
kulhydrater g
19
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 7 portioner

Vafler:

100 g Havregryn
70 g Speltfuldkornsmel
1 pk Bagepulver
8 g Hermesetas Drys-Let
Revet skal fra 1 citron
2 Æg
125 ml Mandelmælk
150 g Yoghurt, 1,5%
1 Saft fra citron
20 g Kokosolie, flydende
3 spsk Birkes
100 g Havregryn 70 g Speltfuldkornsmel 1 pk Bagepulver 8 g Hermesetas Drys-Let Revet skal fra 1 citron 2 Æg 125 ml Mandelmælk 150 g Yoghurt, 1,5% 1 Saft fra citron 20 g Kokosolie, flydende 3 spsk Birkes

Topping:

200 ml Flødeskum
30 g Stegte mandelflager
50 g Blåbær
200 ml Flødeskum 30 g Stegte mandelflager 50 g Blåbær

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt