Search

Produkt: Flydende

Skovbærkage

Skovbærkage TILBEREDNING: Opskriften passer til en 30 cm springform eller tærteform til 12 personer. Pisk æggeblommerne og tilsæt Hermesetas Drys-Let og varmt vand, så massen bliver lys og luftig. Bland mel, bagepulver og kakaopulver. Pisk æggehviderne til konsistensen bliver fast. Melblandingen skal sigtes og tilsættes herefter forsigtigt æggeblommemassen. Også de piskede æggehvider tilsættes forsigtigt. Kom […]

Læs mere

Panna Cotta

Panna Cotta TILBEREDNING: Hæld fløde, mælk og vaniljeessens i en pande og bring det i kog. Lad det simre svagt i 5-8 minutter ved sporadisk omrøring. Fjern panden fra varmen, tilsæt Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og rør mascarponen ud i den varme flødeblanding. Hæld marsala eller sherry i en lille skål og drys gelatinen […]

Læs mere

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi TILBEREDNING: Kog mælk, Hermesetas, citronsaft og skræller op, tilføj semulje, rør godt om. Lad det simre i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, lad køle af, og bland så kvarken i. Fordel massen på en kold bageplade i et 1 cm tykt lag. Lad det køle af og stivne. 350 g jordbær […]

Læs mere

Smoothies / Jordbær milkshake

Smoothies / Jordbær milkshake TILBEREDNING: Smoothie Hindbær & Lakrids: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med mynte. Smoothie Mango & Banan: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse. Smoothie Vanilje & Jordbær: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse.

Læs mere

Grapefrugt Hindbærshake

Grapefrugt Hindbærshake TILBEREDNING: Pres hindbærrene gennem en si. Sammenbland hindbærpureen, grapefrugtsaft, Hermesetas Drys-Let og mineralvand. Tilføj isterninger. Placer pebermyntebladene på glassenes kant. Shakes serveres gerne i høje glas og drikkes med sugerør.

Læs mere

Jordbær- og Banan-is

Jordbær- og Banan-is TILBEREDNING: Skyl jordbærrene grundigt og tag toppene af. Purér herefter jordbærrene, bananen, Hermesetas, samt appelsinjuicen i en blender. Herefter blandes yoghurten i, hvorefter en ismaskine tages i brug. Blandingen fryses til jf. maskinens anvisninger.

Læs mere

Varme Hindbærkager

Varme hindbærkager TILBEREDNING: Rul dejen tyndt ud, læg den ud på bagepladen. Prik dejen flere gange. Fordel bærrene på dejen. Pisk alle ingredienserne godt sammen og hæld det over bærrene. Lad det bage i en 190 grader varm ovn i ca. 20 minutter.

Læs mere

Hindbærshake

Hindbærshake TILBEREDNING: Purér alle ingredienserne i en blender. Afkøles inden servering.

Læs mere

Æble Strudel

Æble strudel TILBEREDNING: Ingredienserne til dejen blandes og røres til en jævn dej. Lad stå i 30 minutter. Skræl æblerne, del dem i fire og fjern kernehusene til fyldet. Riv æblerne med et rösti-rivejern. Bland dem med citronsaft og citronskal med det samme. Tilføj Hermesetas Drys-Let, kanel og vindruer, rør rundt. Læg dejen ud på […]

Læs mere

Ananasdrøm

Ananasdrøm TILBEREDNING: Skræl ananassen, skær den midterste, træagtige del fra. S kær frugtkødet i mindre stykker og blend med frugtsaften. Sød til med Hermesetas Flydende (eller) Hermesetas Drys-Let. Bland kærnemælken i. Serveres med det samme.

Læs mere