Search

Produkt: Drys-Let

Hindbærcheesecake

Hindbærcheesecake TILBEREDNING: Smelt smørret i en skål i mikroovnen. Hæld kiksene i en food processor og blend, indtil de er blevet til fine krummer. Tilsæt det smeltede smør og blend igen. Beklæd bunden af en springform (18 cm) med bagepapir og fordel kikseblandingen over bunden. Tryk blandingen godt ned så den bliver helt fast og […]

Læs mere

Rabarber gin fizz

Rabarber gin fizz TILBEREDNING: Skær rabarberne i små stykker og hæld dem i en gryde sammen med Hermsetas Drys-Let. Varm det langsom op til kogepunktet under omrøring og lad det simre indtil rabarberne falder fra hinanden. Hæld de udkogte rabarber i en skål gennem en si, og pres det indtil al væske er presset fra […]

Læs mere

Ristede kikærter

Ristede kikærter TILBEREDNING: Varm ovnen op til 175 °C. Sigt vandet fra kikærterne, og hæld dem i skål. Bland kikærterne med de øvrige ingredienser, og rør godt rundt. Kom kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 35 – 45 minutter eller indtil de er sprøde. NOTES: Perfect as a snack or […]

Læs mere

Coconut tops

Coconut tops TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 200 °C. Hæld kokosmel i en stor skål. Smelt kokosolien, og hæld den over kokosmelet. Slå æggene ud i skålen, og tilsæt til sidst Hermesetas. Rør grundigt rundt, indtil kokosmassen er helt ensartet. Skyl hænderne i koldt vand, og form kokosmassen til 10 toppe med våde hænder, så kokosmassen […]

Læs mere

Theboller med safran

Theboller med safran TILBEREDNING: Smuldr gæret ud i en stor skål. Smelt smørret i en skål, tilsæt mælk og hæld det i skålen til gæret. Rør indtil gæret er opløst. Tilsæt græsk yoghurt, safran, Hermesetas Drys-let, salt og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen under omrøring, indtil alt melet er tilsat. Ælt dejen igennem […]

Læs mere

Pandekager med tyttebær

Pandekager med tyttebær TILBEREDNING: Hæld alle ingredienserne til tyttebærmarmeladen i en gryde og varm det langsomt op. Lad det simre mens væsken fordamper og marmeladen langsomt tyknes. Undgå at røre for meget så bærrene forbliver intakte. Hæld hvedemel, salt og Hermesetas Drys-Let i en skål. Tilsæt mælken en smule ad gangen mens der piskes. Fortsæt […]

Læs mere

Tiramisu

Tiramisu TILBEREDNING: Hæld æggeblommer og Hermesetas Drys-Let i en skål og pisk det igennem indtil blandingen er lys og tyk. Tilsæt mascarponen og pisk igennem, indtil blandingen er fin og ensartet. Hæld æggehviderne i en ny skål og pisk indtil de er luftige og stive. Vend forsigtigt æggehviderne i mascarponeblandingen uden at miste volumen. Bland […]

Læs mere

Rosinfletbrød af kvarkolie-dej

Rosinfletbrød af kvarkolie-dej TILBEREDNING: Læg rosinerne i blød i rom i mindst 4 timer eller natten over. Lad dem dryppe helt af. Tør evt. de sidste dråber af. Forvarm ovnen til 175 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade. Hæld alle ingredienser i en blandeskål og bland med køkkenmaskinen eller dejkrogen på håndmikser, indtil […]

Læs mere

Birkes Citronvafler

Birkes Citronvafler TILBEREDNING: Mal havregrynene meget fint i en blender. Hæld speltmel, bagepulver, Hermesetas Drys-Let og citronskal i en skål. Pisk æg, mælk, yoghurt, citronsaft og flydende kokosolie sammen. Tilsæt de flydende ingredienser til melet og bland om til en dej. Tilsæt birkes under omrøring. Smør vaffeljernet let med lidt kokosolie, forvarm det og bag […]

Læs mere

Scones med blåbær og timian

Scones med blåbær og timian TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade Pisk æg, kærnemælk og citronskal sammen Sammenbland hurtigt mel, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og salt. Arbejd smørret ind i melblandingen med fingerspidserne. Tilfør blandingen af æg og kærnemælk og rør hurtigt rundt, indtil alt lige er rørt […]

Læs mere