Search

Pandekager med tyttebær

80 minutter
Desserter
Morgenmad

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

672
kj
160
kcal
6
protein g
18
kulhydrater g
7
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 8 portioner

Tyttebærmarmelade:

100 g Frosne tyttebær
2 tsk Hermesetas Drys-Let
1 spsk Vand
100 g Frosne tyttebær 2 tsk Hermesetas Drys-Let 1 spsk Vand

Crepes:

200 g Hvedemel
En knivspids Salt
2 spsk Hermesetas Drys-Let
500 ml Sødmælk
3 Æg
30 g Smør, smeltet
En lille Smule smør til panden
200 g Hvedemel En knivspids Salt 2 spsk Hermesetas Drys-Let 500 ml Sødmælk 3 Æg 30 g Smør, smeltet En lille Smule smør til panden

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt